Agent Jane Blonde Mobiilikolikkopelin Arvostelu

Agent Jane Blonde on Microgamingin koominen irvailu kuuluisasta MI6 agentti James Bondista. Agentti Jane Blonde, joka on aseistettu huulipunalla ja käsiaseella, on hahmo, johon tämä 5 kiekon ja 9 linjan videokolikkopeli perustuu. Nyt saatavana mobiililaitteille, Blonden lupa luoda jännitystä löytyy Android laitteille, tableteille ja Applen älypuhelimille. Lataa peli yksinkertaisesti laitteellesi tai pelaa selaimen yli kokeaksesi muutamat sen jännittävistä ominaisuuksista.

Ne pitävät sisällään villit, scatterit, ilmaispyöräytykset ja uhkapeliominaisuuden, kaikki sijoitettuina riemastuttavaan vakoilun maailmaan. Peliä tukee voimakas grafiikka, katseenvangitsevat animaatiot ja täydellinen ääni, joka toimii hyvin missä tahansa yhteensopivassa mobiililaitteessa.

Pelaajat voivat odottaa näkevänsä yksityiskohtaiset symbolit Jane Blonden vakoiluseikkailuista, kuten Agent Jane Blonde Pelilogo, C4 Gum, Cocktail, GPRS ja Ase voidaan löytää kiekoilta.

Toimintaa täynnä oleva peli tarjoaa suuren jättipotin ja monia ominaisuuksia, jotka auttavat voiton kasvattamisessa, kun taas mobiiliversio sallii sinun kaivautua vakoilutehtäviin, milloin niin haluat, niin kauan kun omistat yhteensopivan älypuhelimen.

Miten Agent Jane Blonde Peliä Pelataan?

Tämä videokolikkopeli vakoiluteemalla tarjoaa panostusvaihtoehdot 0.01 – 0.45 maksimaalisen panoksen avatessa mahdollisuuden voittaa jättipotti. Peli soveltuu sekä noviiseille että suurpelaajille saavutettavissa olevine panostusrajoineen ja monine ominaisuuksineen. Jane Blonde logo on Villi Symboli ja auttaa rakentamaan yhdistelmiä korvaamalla muita symboleita.

Scatterit esiintyvät päähahmon muodossa, 3, 4 tai 5 Jane Blonde Symbolia vapauttaa bonuksena ilmaispyöräytyspelin. Jane Blonde voittaa myös, jos kaksi scatteria ilmestyy kiekoille.

Ilmaispyöräytysbonuspeli antaa 15 ilmaispyöräytystä, jotka voidaan kolminkertaistaa sillä aikaa kun bonusominaisuus pyörii. Peli tarjoaa myös uhkapeliominaisuuden, joka esitellään ennenkuin keräät voittosi.

Jättipotit ja Progressiivinen

Ei-progressiivinen kolikkopeli voi palkita pelaajat 50000 jättipotilla kun on panostettu maksimi 45, mutta tämä voidaan jopa kolminkertaistaa bonusominaisuuksilla jopa 150000 tarjoten kaukaisen mahdollisuuden pelaajille, jotka onnistuvat Ilmaiskierrosten aikana.

Bonus ja Rekisteröitymiset

Lukuisat nettikasinot tarjoavat pelaajille lisäbonuksia pelin lataamisesta tai flash moodissa pelaamisesta, kuten ilmaispyöräytyksiä tai credittejä. Peli itsessään tarjoaa kaksi bonusominaisuutta ja Ilmaispyöräytys ominaisuudella voitot voi kolminkertaistaa ja voittaa jopa 150000.

Uhkapeliominaisuus voi myös nostaa voittoja tuplaamalla tai nelinkertaistamalla voiton. Uhkapeli on kuitenkin riskialtista, koska voitto riippuu korttien värin tai maiden ennustamisesta.

Kolikkopelitmobiili kertoo peleistä, laitteista ja mobiilipelaamisesta. Tutustu myös näihin mielenkiintoisiin aiheisiin: