Avalon Mobiilikolikkopelin Arvostelu

Pelaajat kuljetetaan myyttiseen maailmaan joka kerta, kun he pyöräyttävät Microgamingin videokolikkopeli Avalonin kiekkoja. Sijoitettuna ritarien, linnojen ja miekkoja kantavien leidien aikaan, Avalon tarjoaa pelaajille 5 kiekon ja 20 voittolinjan videokolikkopelin, jossa on runsaasti ominaisuuksia.

Avalon on julkaissut mobiilipelin, jota on mahdollista pelata useimmilla Android, tabletti ja Apple laitteilla.

Pelaamista taustoittaa huippugrafiikka, joka kuvaa lumotun Avalon saaren myyttistä maisemaa, joten pelaajat eivät tule pettymään Kuningas Arthurin ja hänen uskollisten ritariensa loistaviin animaatioihin, hopeisiin linnoihin, salaperäiseen Järven Leidiin ja Avalon saareen, joka on kietoutuneena sumuun.

Kuningas Arthurin legenda on tämän kolikkopelin teema ja tulet törmäämään symboleihin kuten Kuninkaan Kruunu, Kuninkaan Malja, Kuninkaan Rintaneula ja Kuninkaan Vaakuna.

Avalonin sujuva pelattavuus näyttää loistavalta mobiililaitteissa ja tarjoaa innovatiivisen Ilmaispyöräytys ominaisuuden, Scatterit, kaksi mahdollisuutta löytää Villit ja Uhkapeli ominaisuuden.

Pelin lataaminen mobiililaitteelle käy helposti ja se on saatavilla sekä ladattavana, että flash versiona. Peli perustuu australialaisten kolikkopelien pelattavuuteen, jossa pelaaja odottaa jännittäviä palkintoja ominaisuuksilla ladatulta videokolikkopeliltä.

Miten Avalonia Pelataan?

Avalon tarjoaa useita ominaisuuksia ja tapoja voittaa ja pelaajat voivat panostaa välillä 0.01-0.5. Massiivisella 200 kolikon rajoituksella pelaajilla on mahdollisuus voittaa 3000 kolikon jättipotti.

Avalonilla on Villi Symboli, joka on itse Avalon saari. Kun näet lumotun paikan kiekoilla ja kaikki symbolit voidaan korvata, joka auttaa voitoisien yhdistelmien rakentamisessa.

Ilmaispyöräytys ominaisuus on olennaisin osa Avalonia, jonka pelaajat pian huomaavat. Kun saat 3 tai useamman Järven Leidi scatterin, 12 ilmaispyöräytystä, jotka voidaan kertoa jopa 7:llä, saattavat olla sinun.

Mikäli antiikkinen aarrearkku näkyy Ilmaispyöräytysten aikana, se toimii Villinä ja korvaa muut symbolit itsellään, joka kasvattaa sinun jo muutenkin huimia voittoja.

Kaiken huipuksi pelaajat voivat pelata uhkapeliä voitoillaan kiitos uhkapeliominaisuuden, joka voi kaksinkertaistaa tai jopa nelinkertaistaa alkuperäiset voittosi.

Jättipotit ja Progressiiviset

Tämä ei-progressiivinen mobiilipeli voi tarjota jopa 3000 kolikkoa, mikäli saat jättipotin normaalipelissä, mutta jos sinulla on tarpeeksi tuuria, tämä voi nousta jopa 7 kertaiseksi Ilmaispyöräytyksissä, kiitos pelin toisen Villin Symbolin – aarrearkun.

Bonukset ja Rekisteröitymiset

Avalon ei tarjoa toisen näytön bonuspeliä, mutta Ilmaispyöräytys ominaisuudella on bonuselementti, johtuen toisesta Villistä, joka kasvattaa voitonmahdollisuuksiasi. Uhkapeliominaisuus antaa pelaajille mahdollisuuden arvata kortin värin ja maan ja yrittää joko tuplata tai nelinkertaistaa alkuperäiset voittonsa.

Tämä uutinen on sponsoroida biljardikepit.fi.

Kolikkopelitmobiili kertoo peleistä, laitteista ja mobiilipelaamisesta. Tutustu myös näihin mielenkiintoisiin aiheisiin: