Carnival Royale Pokies – Quickfire

Pelin Ominaisuudet

Ohjelma: Quickfire

Kiekkoja:5

Voittolinjoja: 243 Voittolinjaa

Panosrajat:€ 0.25 - € 2.50

Pyöräytyksen suurin panos: € 62.50

Villi Symboli(t):Kyllä – Apina symboli

Scatter Symboli (t): Kyllä – Bonus symboli

Suurin Kiinteä Jättipotti: 1.000 kolikkoa

Bonus Peli(t): Kyllä – Ilmaispyöräytykset

Symbolit

Ring Master, Strong Man, Acrobat, Ässä, Kuningas, Kuningatar, Jätkä, 10 ja 9 symbolit.

Pokies Pelin Yleiskatsaus

Sinun on hyvä olla täysin tietoinen siitä hyvin ainutlaatuisesta pelaamisrakenteesta, joka on ominaista Carnival Royale Pokie koneelle ennen kuin aloitat pelaamisen, sillä tämä ei ole kuin muut pelit, missä sinun on valittava joukko voittolinjoja, mitkä laitat peliin jokaisella pyöräytyksellä!

Kun pelaat tällä Pokie koneella sinun pitää panostaa vähintäin 25 kolikkoa tai millä tahansa kolikkomäärällä, joka on jaollinen 25:lla ja kun panostat tällä kolikkomäärällä saat pelaamisrakenteen, jossa on huimaavat 243 tapaa voittaa, jotka aktivoidaan jokaisella pyöräytyksellä.

Villi Symboli

Kun pelatessasi tällä Pokie koneella tarjouksessa on 243 tapaa voittaa, toivot että mahdollisimman monta Pokie pelien Villi Symbolia putoaa näkyviin, sillä mitä enemmän niitä ilmestyy, sitä enemmän voit voittaa ja sitä enemmän voittoyhdistelmiä voit muodostaa. Ne Villi Symbolit, mitä kannattaa katsoa ovat Apina symbolit, jotka sisältyvät kaikkiin kiekkosymboleihin jotka yllä on mainittu, mutta ei Scatter Symboleihin, jotka mainitaan alapuolella!

Scatter Symboli

Ne Scatter Symbolit, jotka voivat pyörähtää ja pyörähtävät esiin aika ajoin, kun pyöräytät tätä Carnival Royale Pokie konetta, ovat symboleita, joissa on sana Bonus kirjoitettuna niiden päälle ja kun niitä putoaa riittävästi näkyviin, silloin sinut palkitaan alla mainitulla bonuspelillä välittömästi.

Bonus Ominaisuus

Tällä kolikkopelikoneella on 3 valinnaista ilmaispyöräytyskierrosta ja nämä laukeavat, kun pyöräytät esiin 3 Bonussymbolia kiekoilla 1, 2 ja 3. Ilmaispyöräytysvaihtoehdot ovat 15 ilmaispyöräytystä, jolloin kaikki voitot kerrotaan kolmella, 10 ilmaispyöräytystä, jolloin kaikki voitot kerrotaan 5:llä tai 5 ilmaispyöräytystä, jolloin kaikki voitot kerrotaan sykähdyttävällä 10:llä!

Johtuen pelin pelaamisrakenteesta, tällä pelillä ei ole voittolinjoja ja sellaisenaan, kaikki voitot ovat hiukan Scatterin tapaisia, niin kauan kun ne pyörähtävät kiekosta, joka on äärimmäisenä vasemmalla! Balloon Burst pienoispeli on peli, joka miellyttää niitä, jotka rakastavat bonustenkeräämispelejä. Yksinkertaisesti sinun tulee puhkaista palloja niin kauan kuin paljastat bonuksen! Tämän kierroksen laukaisee, kun 3 Balloon Burst symbolia tulee kiekoilla 3, 4 ja 5!

Parhaat Kiinteät Jättipotit

  1. jättipotti = 1000 kolikkoa – 5 Apina Symbolia

  2. Jättipotti = 1000 kolikkoa – 5 Acrobat Symbolia

Kolikkopelitmobiili kertoo peleistä, laitteista ja mobiilipelaamisesta. Tutustu myös näihin mielenkiintoisiin aiheisiin: